Akoestische lamp

Akoestische lamp, iets wat jij nodig hebt!

Werk jij op een kantoor of thuis? Je kunt tijdens je werk veel last hebben van geluiden. Je kan last hebben van meerdere dingen. Is je kantoor aan een drukke snelweg of aan een drukke straat? Heb jij veel werkzaamheden in de buurt? Dit zijn allemaal verschillende vormen van geluidsoverlast. Deze geluiden kunnen je bijvoorbeeld van je werk houden en zorgen voor een slechte concentratie en gezondheidsproblemen. Dit zijn vormen van geluid waar iedereen wel eens last van heeft. Maar de grote vraag is, hoe kan je dit het beste oplossen en hoe lossen de andere het op? Foamo is het juiste adres voor het helpen bij deze problemen. Een akoestische lamp is een goede oplossing. Deze lamp absorbeert het geluid waardoor jij er minder last van hebt. Geluid weerkaatst dooren zo komt het bij jou in de oren. Als het geluid weerkaats gebeurd dat op een oppervlak. Denk aan een muur of een deur. Hoe harder het oppervlak hoe harder het geluid wordt weerkaatst. Vooral geluiden die een nagalm hebben, dit ervaar je vaak in grote ruimtes als kantoren en restaurants. Deze plekken zijn vaak open ruimtes waardoor er veel last van hebt. Een akoestische lamp zorgt ervoor dat veel geluid wordt weggefilterd. Hierdoor wordt er een rustpunt gecreëerd waar iedereen profijt van heeft.

Hoe gaat het te werk? 

Om te begrijpen hoe de filtermethode werkt moet je eerst weten wat geluid is en hoe het werkt. Geluid beweegt in de vorm van een golfpatroon door de lucht heen. Dat soort geluidsgolven wordt aangeduid met een aantal Herz. Lage tonen ervaren weinig Herz-waarde en hoge geluiden hoge Herz-waarde. Geluid weerkaatst op oppervlaktes. Het geluid weerkaatst harder op harde oppervlaktes, denk aan een stenen muur of een houten deur. Zachte oppervlakken absorberen daarentegen juist geluidsgolven. Daarom helpen theater gordijnen voor geluid van overlast. Er wordt ook gezorgd dat alles achter de gordijnen niet goed gehoord kan worden. een akoestische lamp heeft hetzelfde effect als de gordijnen. Het helpt tegen het harde geluid en absorbeert het geluid. In de lamp zit melamineschuim, dit zorgt ervoor dat het geluid wordt gefilterd.

Deze lampen helpen tegen geluid en kan worden gebruikt om alle plekken die jij je voor kunt stellen. Daarom is dit iets wat jij nodig hebt. Wil jij meer over dit product? neem dan een kijkje op de site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *