Leidinggevende vrouw

Directie coach vrouw

Hoewel er in Nederland nog steeds een scheve man-vrouw verdeling is binnen directies van bedrijven, zijn er wel zeker vrouwen die een leidinggevende functie vervullen. Deze vrouwen hebben vaak hard gewerkt om aan de top te komen. Helaas kunnen er dan nog steeds zaken zijn die tegenvallen. Misschien leek die baan in de directie jou wel top, maar kan je er net niet helemaal al je ambitie in kwijt? Of misschien kom je ergens gewoon even niet uit, terwijl je wel heel goed bent in wat je doet. Dit kan allemaal gebeuren en is ook helemaal niet erg.

Coach inschakelen

Op zo’n moment kan het nuttig zijn om een coach in te schakelen. Er zijn speciale coaches voor leidinggevende vrouwen. Dit heet een directie coach voor een vrouw. Deze coaches kunnen jou ondersteunen om bepaalde obstakels te overwinnen. Dit kunnen problemen zijn die voorkomen tussen jou en je team. Ook kan het juist zijn dat je problemen ervaart met de ander directeuren. Wie weet zijn er patronen die jou niet aanstaan, omdat ze heel erg verouderd zijn en waardoor jij je talenten niet kunt benutten. Met een coach kan je hier naar kijken en dit oplossen.

Nieuwe inzichten creëren

Wat een coach vooral doet, is jou laten inzien dat er ook andere manieren mogelijk zijn om iets op te lossen. Samen met een coach doe je dus nieuwe inzichten op. Hierdoor kan jij weer gaan geloven in wat jij zelf allemaal kunt. Het beste komt dus weer in je naar boven, en dat komt allemaal doordat jij een coach hebt ingeschakeld. Je kunt met je coach namelijk al je twijfels en onzekerheden bespreken. Niets is raar, soms is het namelijk gewoon al fijn om even iets kwijt te kunnen. Daarnaast wordt er gefocust op natuurlijk leiderschap. Je leert dus om goed leiding te geven op een manier dat jij er het meeste plezier in hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *